Ali Yalçın: Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın GİH Sınıfına Geçirilmesinde Kararlıyız

Ali Yalçın: Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın GİH Sınıfına Geçirilmesinde Kararlıyız
Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yardımcı hizmetler sınıfıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

‘Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın GİH Sınıfına Geçirilmesi Mücadelemizde Kararlıyız

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

-Toplu Sözleşme tekliflerimizin başat konularından olan yardımcı hizmetler sınıfındaki personelin genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesi konusunda ısrarcıyız. Söylemimiz de eylemimiz de nettir.

-Yardımcı Hizmetler Sınıfındaki personel ek göstergeye dahil edilsin ısrarımızda mesafe aldık ve ek göstergeye dahil edildi. GİH sınıfına aktarılsın mücadelemize kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Zaten çoğunlukla memur kadrolarında görevlendirme çalışan personel bunu hak ediyor.

-Nasıl ki,sözleşmelilerin kadroya geçişi ile ilgili verdiğimiz mücadelede çok önemli oranının kadroyla buluşmasını sağladıysak, Ek gösterge düzenlemesinin 5.3 milyonu kapsamasını sağladıysak,bir çok mücadelemizde sonuç aldıysak,bu haklı talebimizde de sonuç alacağız inanıyorum.

-Biz; çalışma hayatının sorunlarını çözmek,kamu personelinin haklı taleplerini kazanıma dönüştürmek, emek mücadelesinde saygınlığımızı koruyarak, ‘sorunun paydaşı değil çözümün adresi olmak’ için var gücümüzle mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.