Bakan Bilgin Sözleşmeli Personele Kadroda Son Durumu Açıkladı

Bakan Bilgin Sözleşmeli Personele Kadroda Son Durumu Açıkladı
TBMM genel kurulunda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personele kadro konusunda gelinen son aşamayı anlattı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den TBMM'de sözleşmeli memurlara kadro açıklaması geldi. Bakan Vedat Bilgin sözleşmeli çalışanlara kadro konusunda gelinen son noktayı açıkladı...

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT BİLGİN – Demokratik toplum, endüstriyel toplum fonksiyonel farklılaşmaları organize eden bir toplumdur. Bunu hiç olmazsa bürokraside gerçekleştirmek her şeyden önemlidir. 

Sözleşmeli Personele Kadroda Son Durumu

Bu bakımdan, biz sözleşmeli meselesini de aynı şekilde 3600 ek gösterge meselesinden sonra personel meselesini de gündemimize aldık. Sözleşmeli personel meselesiyle ilgili biz çalışmamızı tamamlayarak o meseleyi de en uygun şekilde çözerek onu da karara bağlamış bulunuyoruz; bundan da kimsenin şüphesi olmasın. 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum