Bakanlık, 3 yıl için 20 bin TL promosyonda anlaştı! 5 Aralık 2022 'de hesaplara yatacak...

Bakanlık, 3 yıl için 20 bin TL promosyonda anlaştı! 5 Aralık 2022 'de hesaplara yatacak...
Gençlik ve Spor Bakanlığı peroneli promosyon anlaşması ne kadar oldu? Bakanlık maaş promosyon görüşmelerinde en yüksek teklif Ziraat Bankası tarafından 3 yıllığına 20 bin TL'oldu. Bankadan tüm birimlere gönderilen yazıda ödemelerin 5 Aralık 2022 tarihinde yapılacağı belirtildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptığı promosyon ihalesi 2 Kasım 2022 tarihi itibariyle gerçekleştirildi.

Toplantıya Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş başkanlık yaptı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

3 Kasım tarihinde yapılan ilk toplantıda Ziraat Bankası 3 yıl için 18 bin TL nakit ve 1000 TL tek seferde puan kredi kartı ve banka kartına ödeme yapılması teklifi getirdi.

Teklif Bakanlıkça düşük bulundu. Komisyon yetkilileri, bankadan teklifini revize etmeleri istedi.

İkinci teklif 11 Kasım itibariyle Bakanlığa ulaştı.  Edinilen bilgilere göre, En yüksek teklif 19 bin 500 TL nakit ve 500 TL para puan oldu. 

Bakanlık yapılan bu teklifi kabul etmiştir.  Kabul edilen teklife göre, Ziraat Bankası daha önce verilen 6 bin TL promosyonu geri almayacaktır.  20 bin TL'lik promosyonlar ise  5 Aralık 2022 Pazartesi günü hesaplara yatacaktır. 

Yaılan anlaşma merkez ve taşra birimlerinin tümünü kapsamakta olup, hiçbir personel bireysel olarak hesap açmayacaktır.  Harcama birimlerince bankaya verilen listeye göre otomatik olarak hesap açılacaktır.
gazetememur.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.