Başkan Demirbaş, Amasız Şartsız Kadro ve 3600 Ek Gösterge İstedi

Başkan Demirbaş, Amasız Şartsız Kadro ve 3600 Ek Gösterge İstedi
Türk Büro-Sen Çankırı Şube Başkanı Yüksel Demirbaş’ın Amasız, Şartsız Sözleşmeliye Kadro ve 3600 Ek Gösterge düzenlemesi istedi.

Türk Büro-Sen Çankırı Şube Başkanı Yüksel Demirbaş’ın yazılı basın açıklaması yaparak şunları ifade etti: “Mevcut 3600 ek gösterge eksik ve yetersizdir. Bu konuda tüm memurların beklentisinin karşılanarak, herhangi bir eksiklik bırakılmadan 3600 ek gösterge meselesi çözülmelidir. 

Malum-senin yaptığı açıklamalarda düzenlemenin memnun edici olduğu yönünde görüş bildirmiş memurdan yana net tutum ortaya koyamamıştır. Göstermelik kabul etmemeler ise; tamamıyla gaz almaya yöneliktir. Biz arsa pazarlamacısı, 3-5 müteahhitin taşeronu yada iş takipçisi değiliz. Biz bütün kamu çalışanının hak ve menfaati için uğraşan, didinen, çaba sarf eden bir sendikayız. 

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Hazır bütçe yasası TBMM’nde iken eksik kalan, belli bir kesimin mağduriyetine yol açan tüm hususların yeniden düzenlenmesini ve iyileştirilmesini bekliyoruz. 
Amasız, fakatsız bütün sözleşmelilerin kadroya alınmasını istiyoruz. Sözleşmelilerin 3+1 şeklinde kadroya geçirilmesi ve bu süreçte tayin hakkından dahi yoksun olması bazı sendikalar için kazanım olabilir ancak; bizim için, Türkiye Kamu-Sen için değildir. Biz tüm sözleşmelilerin şartsız, amasız ve fakatsız kadroya geçirilmesini talep ediyoruz. 

Vergi dilimlerinden kaynaklanan mağduriyetlerin giderilmesi, Yardımcı Hizmetler Sınıfının GİH’e geçirilmesi, özlük haklarının yeterli olmaması, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarıyla ilgili yaşanılan olumsuzluklar, kurum içi uzmanlık kadrolarının ihdas edilmesi, servis hizmeti, nöbet ücreti, fazla mesai ücreti ve bunun gibi sorunlarla ilgili hazırlığı olan, çalışması olan, gayreti olan tek Sendikayız.

Türk Büro-Sen süreci en başından beri eksisiyle artısıyla objektif olarak tartan, memurun her zaman yanında olacak şekilde tavrını açıkça ortaya koyan bir sendikadır. Sendikamız ile diğerleri arasındaki farkın değerlendirilmesini kamu çalışanlarının ve kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.”dedi
haber18.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.