Belediye başkanı, promosyon sözleşmesini güncelledi! Kişi başı ek olarak 14 bin 500 TL ödenecek

Belediye başkanı, promosyon sözleşmesini güncelledi! Kişi başı ek olarak 14 bin 500 TL ödenecek
Çorum Belediyesi, 500 memur ve 80 daimi kadrolu işçiyi ilgilendiren promosyon sözleşmesinde mutabakata vardı. Belediye memurlarına 14 bin 500 lira promosyon ödenmesine karar verildi.

Çorum Belediyesi’nde çalışan memur personelin promosyon ücretlerinde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

HALKBANKASI 14 BİN 500 LİRA VERDİ

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
Edindiğimiz bilgilere göre; Halkbankası ile Çorum Belediyesi arasında yaklaşık 500 memur ve 80 daimi kadrolu işçiyi ilgilendiren promosyon ücretlerinde mutabakata varıldı.

ÇORUM BELEDİYE MEMURLARI EK 14 BİN 500 LİRA PROMOSYON ALACAK
Belediye memurlarına 14 bin 500 lira promosyon ödenmesine karar verildi.

İTİRAZLAR VARDI
Belediye yönetimi kamu bankası olan Halkbank ile çalışmaya devam etmeyi tercih ederken, Halkbankası ile anlaşmanın iptal edilip başka bir banka ile anlaşma yapılması halinde sözleşme gereği 7 bin 500 lira karşı ödeme yapılması zaruriyetinin doğduğu, bu nedenle 14 bin 500 lira promosyon ücreti üzerinde anlaşıldığı öğrenildi.

BELEDİYE ŞİRKETİ DE AYNI UYGULAMAYI YAPMIŞTI
Çorum Belediyesi Personel Limitet Şirketi kadrosundaki 1487 işçileri ilgilendiren promosyonda da aynı yönteme başvurulmuş ve promosyon anlaşması önceki banka olan Yapı Kredi Bankası ile imzalanmış ve personele ek olarak 16 bin 500 TL ödenmesi kararı alınmıştı

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.