Belediye personeli 2021 yılı görevde yükselme sınav duyurusu açıklandı! İşte mahalli idareler görevde yükselme başvuru tarihi ve şartları

Belediye personeli 2021 yılı görevde yükselme sınav duyurusu açıklandı! İşte mahalli idareler görevde yükselme başvuru tarihi ve şartları
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2021 yılında ÇSB Personeline yapılacak görevde yükselme sınav duyurusu ve yeni sınav tarihi açıkladı! Belediye ve mahalli idareler personeli için 2021 görevde yüksel sınavı 26/9/2021 tarihinde yapılacak olup, sınav usul ve esasları ile başvuru şartları ve sınav konular haberimizde..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında görevli memurlar için görevde yükselme sınavına ilişkin duyuru yayımlandı. Belediye ve mahalli idareler personeli için sınav 26/9/2021 tarihinde yapılacak olup başvuru şartları ve başvuru tarihi detayları haberimizde.

İşte Yerel Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklama:

Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik kapsamında 2021 yılında yapılacak yerel yönetim personeli görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav duyurusu.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına İlişkin Usul ve Esaslar için TIKLAYINIZ

Ek:

1- Sınav Takvimi Çizelgesi için TIKLAYINIZ

2- Görevde Yükselme Sınav Konuları için TIKLAYINIZ

3- Unvan Değişikliği Sınav Konuları için TIKLAYINIZ

4- Unvan Değişikliği Sınav Formu için TIKLAYINIZ

5- Görevde Yükselme Sınav Formu için TIKLAYINIZ

6- Sağlık Durumu / Engel Bilgi Formu için TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.