Belediyede en düşük maaş 5 bin 250 lira oldu

Belediyede en düşük maaş 5 bin 250 lira oldu
Geçtiğimiz günlerde belediye şirketlerinde çalışan işçilere yapılan 500’er lira maaş artışından sonra, bugün gerçekleştirilen Haziran ayı meclisinde de sözleşmeli personelin maaşında 500 liralık iyileştirme yapıldı. Zamlarla birlikte en düşük personel maaşı 5 bin 250 TL oldu.

Antalya Konyaaltı ilçe Belediyesinde geçtiğimiz günlerde, Başkan CHP’li Semih Esen'in talimatıyla belediye şirketlerinde çalışan personellerin maaşlarına 500'er liralık seyyanen zam yapılmıştı.

EN DÜŞÜK MAAŞ 5 BİN 250 TL OLDU

Belediye çalışanlarının tabi oldukları toplu iş sözleşmelerine, Belediye İş ve Güvenlik İş sendikaları ile görüşmeler gerçekleştirerek yapılan ek protokollerden sonra, en düşük maaş 5 bin 250 TL'ye yükseltildi. Yine Belediye Başkanı Semih Esen'in talimatıyla, belediye şirketlerinde çalışan personelin yanı sıra, sözleşmeli personeller için de 500'er liralık maaş iyileştirmesi Konyaaltı Belediyesi Haziran ayı meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.
sözcü

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.