Çalışma Bakanı ile 3600 ek gösterge ve sözleşmeliye kadro da kapsam görüşülecek

Çalışma Bakanı ile 3600 ek gösterge ve sözleşmeliye kadro da kapsam görüşülecek
Yetki Yolunda Büyük Buluşma, toplantısında konuşan Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, 3600 ek gösterge ve sözleşmeliye kadro da kapsam genişletilmesi çağrısında bulundu

Vergi diliminin %15’e sabitlenmesi, enflasyon farkının aylık verilmesi ve bayram ikramiyesi gibi ekonomik açıdan kamu çalışanlarına katkı verecek düzenlemelerinde hayata geçmesini istediklerini kaydetti.  

3600 ek göstergede kapsam

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

3600 ek göstergede Türkiye Kamu-Sen’in hazırladığı taslak ve önerileri ile önemli bir mesafe kat edildiğini kaydeden Genel Başkanımız Önder Kahveci kapsam dışı bırakılan tüm kamu çalışanlarının da eklenmesi ile bu sorunun tamamen çözüleceğini ifade etti.

Sözleşmelilere kadro

Sözleşmelilere kadro ile ilgili yasa tasarısını beklediklerini kaydeden Genel Başkanımız Önder Kahveci kamuda farklı tüm istihdam modellerinde görev yapanlara kadro verilmesinin kırmızı çizgileri olduğunu belirterek tüm çalışanların kadroya alınması için Çalışma Bakanı Sayın Vedat Bilgin ile görüşeceğini ifade etti. 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.