Cem Küçük yapılan zammı az buldu!

Cem Küçük yapılan zammı az buldu!
Cem Küçük, bazı zamları yetersiz buldu: Ülkede yüksek enflasyon var Cem Küçük, yüksek enflasyon nedeniyle emekli maaşlarına yapılan zammın az olduğunu ve beklentinin altında kaldığını söyledi.

Cem Küçük, bazı zamları yetersiz buldu: Ülkede yüksek enflasyon var

Cem Küçük, yüksek enflasyon nedeniyle emekli maaşlarına yapılan zammın az olduğunu ve beklentinin altında kaldığını söyledi.

EMEKLİ ZAMMINI AZ BULDU
Cem Küçük, TGRT Haber'de sabah sunduğu haber programında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan emekli zammının az olduğunu söyledi.

'MEMUR MAAŞLARI TAM AMA...'
Küçük, canlı yayında " Emekli maaşları biraz daha iyi olabilirdi. Özellikle yüksek enflasyon var, yüzde 36'a çıktı. Ama gıda da bu enflasyon yüzde 50-60-70 enflasyon var ve o seviyelerde olduğu biliniyor. Elektriğe de yüzde 50 zam geldi., ulaşıma zam geldi, her şeye zam geliyor. Belki bir 5 puan daha yapılabilirdi. Memur maaşları tam ama emekli maaşları biraz daha verilebilirdi. Az olduğunu söyleyelim" dedi.

SGK Rehberi Notu: Memur maaş artış oranları kamuda en düşük oranlı toplu sözleşme oldu. Yine bu yıl yapılan Ocak zam oranlarında en düşük maaş zam oranı yine memurlara oldu. Asgari ücrette %50, en düşük emekli maaşında yüzde 66 zam yapılırken memurlara sadece %2,5  ek zam yapıldı. Geçmiş yılların kayıpları için düşünülen seyyanen ek zam ise yine gerçekleşmedi.
Milli Gazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum