Ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik personelinin özlük hakları TBMM'de dile getirildi

Ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik personelinin özlük hakları TBMM'de dile getirildi
Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, Ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan personelin mali özlük haklarını Meclis Genel Kurulunda dile getirdi.

BAHA ÜNLÜ (Osmaniye) – 'Ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde 984 psikolog, 395 sosyolog, 289 sosyal çalışmacı ve 958 öğretmen görev yapmaktadır. “Denetimli serbestlik uzmanı” adı altında çalışan bu personellerin özlük haklarına ilişkin yaşadığı sıkıntıları ve mevcut Hükûmetten talepleri vardır.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Bunlar aynı kadro ve derecede farklı hizmet sınıfında ve unvanlarda çalışan bu personeller arasındaki maaş farklılıklarının giderilmesi, ceza infaz kurumlarında görev yapan sivil memurlara sendika yasağının kaldırılması, sosyologların 3600 ek göstergeden faydalanmalar. Eğitim, iyileştirme faaliyetlerini yerine getiren ve uzman olarak nitelendirilen bu meslekler genel idari hizmetler sınıfına alınmalı ve kariyer meslek bölümlerine dâhil edilmelidir. '

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.