Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete zam ve 3600 ek gösterge konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete zam ve 3600 ek gösterge konuşması
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ne kadar zam yapılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 yılı asgari ücret miktarına yapılacak zam oranına ilişkin ve 3600 ek gösterge hakkında açıklamada bulundu. Erdoğan konuşmasında "Bugüne kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı

- Asgari ücreti en kısa zamanda açıklayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücretin en kadar olacağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücreti en kısa sürede açıklayacaklarını belirten Erdoğan, "Bugüne kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız" ifadelerini kullandı.

3600 ek göstergeye ilişkin soruyu ya yanıtlayan Erdoğan, "3600 ek gösterge de olacak. Şu anda bütün çalışmaları yapılıyor" dedi.

"TOPLUMUN YANLIŞ YÖNLENDİRİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek zammın istihdam kaybına yola açabileceği iddialarına "Niye hep endişe üzerinden konuşuyorsunuz. Bu noktada toplumun yanlış yönlendirilmesine izin vermeyeceğiz" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası'nın piyasaya müdahalesine ilişkin 'Merkez Bankası'nın yasasında olan bir şey. Hakkı var. Gerekli olduğu zaman Merkez Bankası bu tür müdahaleleri yapar' ifadelerini kullandı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum