Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ali Yalçın memur zammı görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ali Yalçın memur zammı görüşmesi
Memur-Sen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la memur zammı için bir araya geliyor. Memura ek zam için Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Toplantının saat 16:00'da başlaması bekleniyor.

Artan enflasyon ve doviz kurlarından sonra Devlet Memurlarının ek zam talebi uzun süredir gündemdeydi. Kabine toplantısı akabinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memulardan gelir vergisi ve damga vergisini kaldırdığını açıklamıştı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bugün memurlara ek zam için görüşecek. Toplantı 16:00'da gerçekleşecek.

Dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile görüşmüştü
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın dün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'le görüşmüştü. Görüşme sonrası Ali Yalçın şu paylaşımı yapmıştı:

"Memur-Sen Genel Yönetim Kurulu olarak, Bakan Vedat Bilgin ile ek zam talebimizi görüştük. Ekonomideki dalgalanma nedeniyle alım gücü düşen kamu görevlileri için ek zam görüşmelerimizin başlamasını istedik." 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum