Cumhurbaşkanın'dan Devlet Memurları Kanunu Açıklaması! 657 Tepeden Tırnağa Değişmeli

Cumhurbaşkanın'dan Devlet Memurları Kanunu Açıklaması! 657 Tepeden Tırnağa Değişmeli
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'yla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! 657 sayılı kanunun değişip değişmeyeceği tartışmalarına ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "657 tepeden tırnağa değişmeli" yorumunda bulundu.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'yla ilgili  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! 657 sayılı kanunun değişip değişmeyeceği tartışmalarına ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "657 tepeden tırnağa değişmeli" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilere açıklama yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada 657 Devlet Memurları Kanunu'nun tepeden tırnağa değişmesi gerektiğini belirtti.

BÜROKRASİDE METAL YORGUNLUĞU

(Metal yorgunluğu bürokraside de var mı) Bürokrasiye dediğiniz türden bir çekidüzen verebilmek, 657 (Devlet Memurları Kanunu) ile bağlantılı bir konudur.Bu 657 var olduğu sürece, siz bürokraside arzu edilen türden köklü düzenlemeler yapamazsınız. Sadece birini bir yerden alır başka bir yere koyabilirsiniz. O da köklü bir düzenleme anlamına gelmez. Gerçek manada bir düzenleme, 657'nin tepeden tırnağa değiştirilmesiyle mümkün olabilir. O da tabii ki anayasa değişikliği yetkisi yapabilecek güçte olmakla mümkündür. Temenni ederim ki parlamentoda anayasa değişikliğini yapacak güce sahip oluruz. O vakit bu yönde gerekli adımları atabiliriz.

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.