Gümrük memurlarına 3600 ek gösterge TBMM gündeminde

Gümrük memurlarına 3600 ek gösterge TBMM gündeminde
Gümrük memurlarına 3600 ek gösterge Meclis genel kurulunda dile getirildi. Ticaret Bakanlığı personelinin ek göstergesi 3600 e yükseltilecek mi?

İzmir Milletvekili Mahir Polat TBMM de Ticaret Bakanlığı bütçesi üzerine konuşmasında gümrük memurlarına 3600 ek gösterge talebine ilişkin şöyle konuştu.

CHP GRUBU ADINA MAHİR POLAT (İzmir) – Değerli Bakanım, siz sadece tüccarların bakanı değilsiniz, gümrük memurlarının ve gümrük müşavirlerinin de bakanısınız. 

Gümrük Memurlarına 3600 Ek Gösterge

Herkesin 3600’ü konuşurken gümrük memurlarıyla ilgili 3600 konuşulmuyor. (CHP sıralarından alkışlar) Yine, gümrük memurlarının -ben her zaman tekrarladım- şu an aldıkları mesai ve yollukları emekliliklerine, esas ücretlerine yansıtılmıyor, gelecekleri karartılıyor.

Gümrük müşavir yardımcılarının birlik ve oda talepleri var, bu yerine gelmiyor; sınav hakları var; Kabahatler Kanunu’ndan kaynaklı bir koyundan iki post algısı var, hem müşteriye hem gümrük müşavirine, bunların düzeltilmesi gerekiyor.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.