Hiç ek gösterge almayan memurlar ve eğitim durumlarına göre ek gösterge verilmesi TBMM gündeminde

Hiç ek gösterge almayan memurlar ve eğitim durumlarına göre ek gösterge verilmesi TBMM gündeminde
Kamu personelinin ek gösterge düzenlemelerine ilişkin soru önergesi Meclise sunuldu. Kamuda hiç ek gösterge almayan memurlar ile 3600 ek göstergenin eğitim durumlarına göre verilmesi Çalışma Bakanı Vedat Bilgine soruldu.

Hiç ek gösterge almayan memurlar ve eğitim durumlarına göre ek gösterge verilmesi Çalışma Bakanına soruldu:

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA

Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. ve 99. Maddeleri uyarınca T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Vedat Bilgin tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Saygılarımla. 09.03.2022 Ömer Fethi Gürer/ Niğde Milletvekili 

1- 3600 Ek Göstergenin kamu çalışanlarından bazı meslek guruplarına (din görevlileri, hemşire, polis, öğretmen ve yöneticiler) verilmesi ile ilgili yapılan çalışmaların genişletilmesi ve kamu çalışanlarının tamamını kapsaması ile ilgili bir çalışma yapılmakta mıdır? 

2- 657 Devlet Memurları Kanunu tabi olarak görev yapan kamu çalışanlarının tümüne "eğitim durumlarına göre" ek gösterge verilmesi konusunda bir çalışma yapılmakta mıdır? 

3- 3600 ek göstergeden az veya hiç ek gösterge almayanlar için ek gösterge düzenlenmesi planlanmakta mıdır? 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum