İçişleri'nden o kaymakam hakkında açıklama! Görevden uzaklaştırılma hali..

İçişleri'nden o kaymakam hakkında açıklama! Görevden uzaklaştırılma hali..
İçişleri'nden kaymakam Server Sinanoğlu hakkında açıklama. İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde alkollü olarak kullandığı araçla 13 yaşındaki Muhammet Çelik'in ölümüne sebep olan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu'nun Çorum Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne atanmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Bakanlık, Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırılma halinin devam ettiğini ve konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü duyurdu.

"GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMA HALİ DEVAM EDİYOR"

İçişleri Bakanlığı'ndan, bazı basın yayın organlarında Batman Gercüş Kaymakamı iken ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasına karışan Server Sinanoğlu ile ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada, "Server Sinanoğlu hakkında Bakanlığımızca görevden uzaklaştırma işlemi yapılmış, Gercüş Kaymakamlığı'na ise başka bir kaymakam ataması yapılmıştır. Kadrosu Taşra Hukuk Müşavirliğine alınan Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma hali devam etmektedir. Konuyla ilgili olarak gerek adli soruşturma gerekse Bakanlığımızca görevlendirilen Mülkiye Müfettişi marifetiyle idari soruşturma sürmektedir" ifadeleri kaydedildi.
Sabah

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.