İl müdürleri, bakanlıkta işe girmek isteyen yurttaştan 100 bin lira istedi' iddiası

İl müdürleri, bakanlıkta işe girmek isteyen yurttaştan 100 bin lira istedi' iddiası
CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda işe girmek isteyen bir yurttaşın “Benden 100 bin istendi. Bunu yapan aile sosyal hizmetlerin il müdürleriydi” ifadelerini kullandığı mesajın görüntüsünü paylaştı.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda işe alımda “torpil yapıldığı” iddialarına ilişkin TBMM’de yaptığı konuşmanın ardından sosyal medya hesabından da paylaşım yaptı.

''İL MÜDÜRLERİ 100 BİN LİRA İSTEDİ''
Şevkin paylaşımında, bakanlıkta işe girmek isteyen bir adayın, torpil iddiasını içeren mesajının görüntüsüne yer verdi. Şevkin’in paylaştığı fotoğrafta “Benden 100 bin istendi. Ben vermem dolandırıcı dedim ve bunu yapan aile sosyal hizmetlerin il müdürleriydi. Hakka girmeyelim diye hakkımızdan olduk” mesajı görüldü.

Şevkin, bu fotoğrafı, “Bakanlık bu iddialara yanıt vermek zorunda. Gençlerin hakkını yiyenler ortaya çıkmalı” notuyla paylaştı.
gerçekgündem

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum