İl Müdürlüğünde sular durulmuyor! Görevden almalar devam ediyor!

İl Müdürlüğünde sular durulmuyor! Görevden almalar devam ediyor!
Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğünde sular durulmuyor. Bu kez de 11 Nisan Stattın sevilen Müdürü Abdullah Canbeyli görevden alındı.

Canbeyli, Akçakale Gençlik Spor Müdürlüğüne görevlendirildi. Abdullah Canbeyli’nin görev yeri değişikliği ile ilgili yazısını almadan 1 aylık izine ayrıldığı öğrenildi.

MÜDÜRÜN GÖREVDEN ALINMASININ İŞTE GARİP GEREKÇELERİ

Canbeyli’nin görevden alınmasının nedeni, stadının tadilatının uzamasına bağlandı. Bir diğer neden ise sosyal medyada bir taraftarın Abdullah Canbeyli’ye “Stattaki tadilat Urfaspor’un iç sahadaki ilk maçlarına yetişecek mi?” sorusuna Canbeyli’nin “Zor görülüyor” cevabını vermesi gösterildi.

İHALEYE GEÇ ÇIKAN GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ, SUÇLUSU STAT MÜDÜRÜ OLDU

Bu gerekçelerle, Şanlıurfaspor’un 2 maçını il dışında oynayacak olmasının faturası, 2 yıldır  başarılı bir şekilde 11 Nisan Stat Müdürlüğünü yürüten Abdullah Canbeyli’ye kesilmesi şaşırttı. 

Tadilat ihalesine geç çıkan Gençlik Spor İl Müdürlüğü olmasına rağmen suçlusunun Abdıllah Canbeyli gösterilmesi tepkilere neden oldu. 

Abdullah Canbeyli, 11 Nisan Stat Müdürlüğü döneminde atıl durumda olan iki devasa solunu stada kazandırmış ve aktif olarak kullanılmasını sağlamıştı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

22 KİŞİNİN YERİ DAHA DEĞİŞTİRİLDİ ! GÜCÜ OLAN YERİNİ KORUDU İDDİASI

Bu arada Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğünde taşların yerinden oynaması Abdullah Canbeyli ile sınırlı kalmadı. Haliliye ilçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim İmamoğlu’nun görevden alınmasıyla başladı   Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğündeki hareketliliğe  daha sonra 22 kişinin görev yerinin değiştirilmesi eklendi.  Görev yeri değiştirilen 22 kişi arasında bazıları tanıdık siyasetçileri araya koyarak yerini koruduğu ileri sürüldü. 

YER DEĞİŞTİRMEDE EN BÜYÜK KAVGA KARAKÖPRÜ’DE ÇIKTI

 En büyük tartışama ise Karaköprü’de  yeri değiştirilen bir isim üzerinde  yaşandı. Karaköprü’deki görev yeri değiştirilip Güzelşehir Spor Salonuna gönderilen isim, Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğünü adeta ayağa kaldırdı. Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğünde bir şube müdürüyle büyük bir tartışma yaşayan kişinin siyasetteki gücünü kullanarak yerini koruduğu iddia edildi.

GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDE KAOS İDDİASI 

Öte yandan Şanlıurfaspor Gençlik Spor İl Müdürlüğünde büyük bir hesaplaşmanın ve kaosun yaşandığı ileri sürülüyor
urfadasin.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.