İl Müdürü CİMER'e Şikayet Edildi

İl Müdürü CİMER'e Şikayet Edildi
Şanlıurfa Gençlik Ve Spor İl Müdürü CİMER'e Şikayet Edildi. Şanlıurfasporlu tarftar Mustafa Dodanlı 11 Nisan Satadında kamera takılmaması üzerine Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürülüğü'nü Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)'e şikayet etti.

Şanlıurfa 11 Nisan GAP Stadı’da kameraların olmamasını,Şanlıurfasporlu taraftar Mustafa Dodanlı Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren'i Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne şikayet etti. CİMER üzerinden bir şikayet dilekçesi gönderen Dodanlı, Dilekçede, “Şanlıurfa 11 Nisan Stadında geçmişte yaşanan bir kavgada oğlunun dabedildiğini ve ölümden döndüğünü ifade ederek statta kamera olmaması nedeniyle şikayetçi olamadıklarını bu nedenle İl Müdürü Halil Eren'inn görevi ihmal ettiğini,görevi ihmalden sorumlu müdür ve kişiler hakkında soruşturma başlatılmasını talep ederim” denildi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Mustafa Dodanlı sosyal medya hesabı üzerinden şikayet ile ilgili yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

''Stad kameraları hakkında cimer ve gençlik spor bakanlığa dilekçemizi verdik fotoğraf ve wapsaat yazışmalarınıda yolladık.

Sürecin daha hızlı yürümesi için yarın posta yolu ile hem dilekçe,fotoğraf,wapsat yazışmaları gönderilecek.Daha sonra Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın kapısını çalacağız.Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren oturduğunuz koltuğun hakkını vermiyorsunuz?''ifadelerini kullandı.
rhaajans.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.