İl Müdürü Ender Yanık görevden alındı

İl Müdürü Ender Yanık görevden alındı
Ordulu müdürler teker teker grevden alınıyor. Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak’tan sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ender Yanık görevden alındı. Toparlak gibi Yanık da yeni bir göreve atanmadı.

Ordulu Müdürlerin görevden alınması kamuoyunda” Ordu’nun siyasetçileri bu kente sahip çıkmıyor” şeklinde yorumlanıyor.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne Adana’da İlçe belediye başkan yardımcısı Yener Oba atanmıştı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Ordu’da başarılı işlere imza atan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ender Yanık kurumu Türkiye genelinde 3. Sıraya getirmişti. Başarısı ile Valilik tarafından ödüllendirilen Ender Yanık’ın yerine aslen Vanlı olup Yalova İl Müdür Yardımcısı Yunus Özdaş atandı.

Yunus Özdaş kimdir?

1964 yılında Van Erciş’de doğdu. 1978-1981 Van Alpaslan Öğretmen Lisesi ‘nden,  1983-1987 Ankara Üniv. Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını 1994-1996 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Eğitim Yönetimi  ve Teftişi üzerine yaptı. 1990 yılında SHÇEK'de öğretmen olarak göreve başladı. 1996-2001 yıllarında Van Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda asaleten idarecilik yaptıktan sonra 2002-2005 4 yıl Van SHÇEK İl Müdür Yardımcılığı ve İl Müdür Vekilliği yaptı. 2005 yılında Yalova'ya tayin oldu. 5 yıl Çocuk Yuvası Müdürlüğü, 5 yıl Huzurevi Müdürlüğü, ÇEKOM Müdürlüğünden sonra asaleten Şube Müdürlüğüne atandı, 3 yıl Şube Müdürlüğünden sonra İl Müdür Yardımcısı V. olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.
ordugazete.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.