İl müdürü İbrahim Aktürk, genel müdür yardımcısı oldu

İl müdürü İbrahim Aktürk, genel müdür yardımcısı oldu
İlimize Sakarya’dan geldi, iki yıl görev yaptı. Ankara’ya atanacağı konuşuluyordu. Konuşulanlar gerçek çıktı, kararnamesi yayımlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesinde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı iken Kocaeli’ye atanan ve Kocaeli İl Gençlik Spor Müdürü olan Aktürk, iki yılın ardından koltuğunu eski bir milli güreşçiye bıraktı. Iğdır İl Gençlik Spor Müdürü, Gebze ilçesinde de 5 yıl gençlik spor müdürlüğü yapan Gökhan Yavaşer geçen ay başında Kocaeli İl Gençlik Spor Müdürü olarak göreve başladı.

KÜLTÜR DAİRE BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
İlimizde iki yıl görev yapıp kadrosunun bulunduğu Sakarya Büyükşehir Belediyesine dönen İbrahim Aktürk aslında spor kökenli bir isim değil. Sakarya Büyükşehir’de Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü ile Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı yapmıştı. Aktürk’ün bundan sonraki kariyeri merak ediliyordu.

YAKIN ÇEVRESİNE SÖYLÜYORDU
Sakarya’daki yerel gazeteler, İbrahim Aktürk’ün bir ilçe belediye başkan yardımcısı olarak atanacağını yazıyordu. Aktürk ise yakın çevresine Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde bir genel müdür yardımcılığına atanacağını söylüyor, resmi gazetedeki atamayı beklediğini ifade ediyordu.

DEVLET TİYATROLARI
İşte o atama kararı çıktı. İbrahim Aktürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün açıkta bulunan genel müdür yardımcılığı kadrosuna atandı. Atama kararı Resmi Gazete’de de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

enkocaeli.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum