'İlk işimiz işçi, memur ve emekliye yüzde 150 maaş zam'

'İlk işimiz işçi, memur ve emekliye yüzde 150 maaş zam'
İzmir'de partisinin olağan kongresinde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara gelmeleri durumunda 81 ilde 681 refah projesini hayata geçireceklerini belirterek kamuda tasarruf dönemini başlatacaklarını açıkladı. Erbakan, "Tasarruf ile sağlanan kaynağı 85 milyona aktaracağız. İlk işimiz işçi, memur ve emekliye yüzde 150 maaş zammı yapacağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi olarak iktidara gelmeleri durumunda yapacaklarından da bahseden Erbakan, şöyle konuştu:

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

"Biz milli görüşçüler olarak masa başındakiler ve kasa başındakiler görüşünü bozup milli görüşü iktidara taşıyacağız. Zamsız, borçsuz, vergisiz 150 milyar dolar bulunacak. Aynen 54'üncü hükümette 6 ayda 35 milyar dolar kaynak bulduğumuz gibi. Denk bütçe ve havuz sistemiyle bu ödenen milyarlarca doları faize gitmekten kurtulacağız. Denk bütçe yapmak zorunlu olacak. Hiçbir kamu kurumu gelirinden daha fazla harcama yapamayacak. Kamudaki israf önlenecek. Muazzam bir tasarruf olacak. Bu kaynağı 85 milyona aktaracağız. İlk işimiz işçi, memur, emekliye yüzde 150 maaş zammı yapacağız. Çiftçiye ucuz mazot, ucuz elektrik, mahsullere alım garantisi verilecek. 81 ilimize 681 refah projemizle 10 milyon işsize istihdam imkanı oluşturulacak.
cumhuriyet

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum