İnfaz Koruma Memurlarına 3600 Ek Gösterge TBMM'de (26 Haziran 2019)

İnfaz Koruma Memurlarına 3600 Ek Gösterge TBMM'de (26 Haziran 2019)
26 Haziran 2019 Çarşamba günü itibarıyla TBMM Genel Kurulunda İnfaz ve Koruma Memurlarının 3600 ek gösterge talebi gündeme getirildi. CHP Malatya Milletvekili Veli AĞBABA, 3600 ek göstergenin İKM personeline de verilmesine dair önemli bir konuşmaya imza attı. İşte TBMM Genel Kurulundaki Cezaevi çalışanlarına 3600 ek gösterge ile ilgili konuşma:

VELİ AĞBABA (Malatya) –

Bir başka mesele de bizim gündeme getirdiğimiz -bayramda 30 cezaevini milletvekili arkadaşlarımız ziyaret etti- infaz koruma memurları var. Bu infaz koruma memurları âdeta üvey evlat, deyim yerindeyse köle gibi çalıştırılıyor. Bu insanların da mutlaka 3600 ek göstergesi verilmelidir. Eğer birazcık sözünüzün eriyseniz -hani diyor ya…

…“Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar.”- eğer reise biraz saygınız varsa eğer seçmene biraz saygınız varsa hodri meydan, 3600’ü getirin. Polise, öğretmene, infaz koruma memurlarına, din görevlilerine, hemşirelere, idare memurlarına gelin geçirelim. İnsanların duygusuyla oynamaktan vazgeçin, eğer yetkiniz varsa eğer gücünüz var eğer biraz yiğitseniz hodri meydan diyoruz.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.