İnfaz koruma memurlarına ve cezaevi personeline o uygulama kaldırıldı

İnfaz koruma memurlarına ve cezaevi personeline o uygulama kaldırıldı
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen resmi yazıya göre infaz koruma memurlarının ve cezaevi personeline uygulanan izolasyonu kaldırma kararı aldı. Buna göre Adalet Personeline yapılan izolasyona göre mesai uygulaması 15.11.2021 tarihi itibarıyla sona erecek ve eski çalışma sistemine geçilecek. Bunun sonucuna göre Bilim Kurulu ileriki tarihte tekrar bir değerlendirme yapacak ve karar göre tekrar gözden geçirilecek.

Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, bütün kurumlara gönderdiği yazı ile infaz koruma memurlarına 1.5 yıldır uygulanan izolasyonu 15 kasım tarihinde sonlandırma kararı aldı.

Yazıda yazısı ile bildirilen Bilimsel Danışma Kurulunun cezaevlerinde uygulanan izolasyon sürecine ilişkin görüşü doğrultusunda;

 A. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına eksiksiz uyulması,
B. Sağlık Bakanlığımız tarafından önerilen aşı şemasını tamamlamamış personele haftada 2 kez covid-19 PCR testinin yapılması,
C. Aşılama oranlarının düşük olduğu cezaevlerinde, aşılama oranının artırılmasının sağlanması, istendi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.