İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programına kadro TBMM gündemine taşındı

İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programına kadro TBMM gündemine taşındı
Yozgat Milletvekili Ali Keven İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Çalışma Programı’nda çalışanlara kadroyu Meclis gündemine taşıdı

CHP GRUBU ADINA ALİ KEVEN (Yozgat) –İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Çalışma Programı’nda çalışan ve dokuz ay sonra elinde hiçbir hak olmadan tekrar evine dönen emekçilerimiz geçinebilecekleri daimi bir iş istiyorlar. Siz, okullar açık olunca dokuz ay çalıştırdığınız temizlik görevlilerini, güvenlik görevlilerini üç ay kapı dışarı ediyorsunuz, adalet bunun neresinde?

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Böyle kamu düzeni olmaz! Vatandaşı sömürüye açık, ucuz iş gücü gibi gören bir sosyal devlet anlayışı asla olmaz; bunun adı olsa olsa harami düzeni olur sevgili arkadaşlarım.  Yaşanan bunca soruna ne zaman duyarlılık göstereceksiniz, merak ediyorum. Evini geçindirecek bir işe ihtiyacı olan milyonlarca yurttaşımız kendisini açlığa terk eden ama birkaç büyük müteahhide milyarlarca lira aktaran bu düzenden, emeğinin yok sayılmasından bıktı!

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.