İŞKUR TYP çalışanlarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye mektup

İŞKUR TYP çalışanlarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye mektup
Toplum yararına program (TYP) kapsamında geçici süreyle çalışan işçiler kadro istiyor. İŞKUR TYP çalışanları kadro düzenlemesine yönelik taleplerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye mektup yazarak duyurmaya çalışıyor.

Sayın Genel Başkanımız Belki küçücük yüreklerimiz var bizim belki aklımız ermiyor belkide anlamıyoruz bu dünya düzenine. Allahım sizlere hayırlı huzurlu uzun ömür versin. Bizler huzur isteyen sevgi isteyen verdiğiniz aşa ekmeğe razı olan iş kur toplum yararına programında çalışanlarız. Bizler 3, 6 ,9 ay çalışıp sonra yeniden iş aramaktayız. Bizler Meb;Hastane,Müftülük,Orman,Belediye Kültür Özel idarede çalışan 4 aralikta işimizin başında olan asıl işi yapan kamu işçileriyle aynı şartlarda çalışan yetişmiş işçileriz bu yüzdendir ki hepimizin evladı var typ ailesi olarak süreklilik ve kadromuzu istiyoruz sizlerin desteklerini bekliyoruz Uyku tutmuyor gözüm.Yeni bir gün yeni umutlarla yeni hayallerle gerçekleşemeyeceğini bile bile yeni şeyler hayal ediyoruz. Belki lüks bir arabamız evimiz yok. Ama tertemiz yüreğimiz vatan uğrunda ölecek canımız var .Bizler typ ailesi olarak sizden tek ricamız işimizin devamlılığını istiyoruz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum