Kabine değişikliği için bazı bakanlar devir teslim konuşmalarını hazırlıyor!

Kabine değişikliği için bazı bakanlar devir teslim konuşmalarını hazırlıyor!
Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısında kabine değişikliği iddialarını ele aldı. "Başkent çok hareketli… Gözler Mart ayında yapılacak AKP ve MHP büyük kongrelerinde" yazan Ahmet Takan, "Bakanlıklarda yapılacak devir teslim görüşmelerinde yapacakları konuşmayı şimdiden hazırlayan Bakan namzetleri var" iddiasında bulundu.

İşte,  Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı;

"Başkent çok hareketli… Gözler Mart ayında yapılacak AKP ve MHP büyük kongrelerinde… Bakanlıklarda yapılacak devir teslim görüşmelerinde yapacakları konuşmayı şimdiden hazırlayan Bakan namzetleri var… AKP ve MHP Genel merkez yönetimlerinde önemli değişikler olacağını iddia edenler çoğunlukta. Erken seçim tarihi tahminde herkes durduğu yere göre bir iddiayı dile getiriyor. Çoğunlukla üzerinde birleşilen görüş, “Biden Erdoğan’ın yüzüne kapıları kapatmaya devam ederse, iktidarın erken seçimden başka şansı kalmaz. Ana seçim stratejisinin ayakları da sivil anayasa çağrısı ve terör olur.”
milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.