Kabine revizyon iddiası yeniden gündemde: Hangi bakanlar değişecek?

Kabine revizyon iddiası yeniden gündemde: Hangi bakanlar değişecek?
Kabinedeki revizyonu söylentisi yeniden gündeme geldi. Cumhuriyet'in haberine göre bazı bakanlar değişecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine revizyonu yapacağına dair söylentileri yeniden gündem oldu. Kulislerdeki söylentiye göre, “Erdoğan’ın 2023 seçimleri öncesinde kabinede yeniden revizyon gerçekleştireceği” iddia ediliyor.

KABİNE REVİZYONU SÖYLENTİSİ
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etmesinin yankıları siyaset kulislerinde devam ediyor. Kulislerdeki söylentiye göre, “Erdoğan’ın 2023 seçimleri öncesinde yeniden bir kabine revizyonu gerçekleştireceği” ifade ediliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesine sosyal medyadan hakaret edilmesi ve ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile girdiği “tartışmanın” revizyonun fitilini ateşlediği ileri sürüldü. Soylu’nun kabinde yerini koruyacağı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aile, Sosyal ve Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün değişebileceği ileri sürüldü.

cumhuriyet

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum