Kabinede 5 bakan değişiyor iddiası!

Kabinede 5 bakan değişiyor iddiası!
Erdoğan ve Bahçeli yeni kabinede anlaştı: 5 bakan değişiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantıda seçim kabinesi konusunda anlaştığı açıklanırken en az 5 bakanın değişeceği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yaptığı son ziyarette yeni bakanlar kurulu konusunda açıklamalarda bulunduğu söylendi.

Halk TV yazarı Can Coşkun bugünkü “Bir AK Parti’li o görüşmeyi anlattı: Seçim kabinesinde anlaştılar” başlıklı yazısında eski bir AK Parti’li milletvekili ile yaptığı konuşmayı okuyucularına aktardı. Can Coşkun haber kaynağının eski bir AK Parti’li milletvekili olduğunu söylerken yakın zamanda kesin olarak Gelecek Partisi'ne katılacağını duyurdu.

Eski AKP’li vekilin sözlerine yer veren Coşkun, Erdoğan’ın yeni kabineyi kafasında kurduğunu ifade ederken Devlet Bahçeli’ye yapılan son ziyarette bu durumun konuşulduğunu iddia etti.

SONBAHAR GELEDEN 3 BAKAN KOLTUĞUNDAN OLACAK

Coşkun’un yazına göre Eski AKP’li milletvekili Erdoğan’ın seçim kabinesinde en az 5 bakanı görevden alacağını açıklarken son bahar gelmeden 3 bakanın değişeceğini açıkladı.

İddiaya göre eski AK Parti’li vekil şu ifadeleri kullandı.

"Sayın Erdoğan kafasında yeni kabineyi kurdu. Millet İttifakı'na adayı açıklatıp, değişmiş kabinesiyle seçim ilanı yapmak isteyecek. Bahçeli'ye yaptığı son ziyaret, harekattan ziyade kabine sohbetiydi. İki lider seçim kabinesi kurmakta hemfikir. Sönük bulunan kabinede Sonbahar gelmeden en az üç değişiklik olacak".
Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılacak değişiklerle ilgili “seçim kabinesi” söylemini kullanacağını belirtilirken köşe yazısında hangi isimlerin değişeceği konusunda bir bilgi verilmedi.

Milli Gazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum