Kabinede iki bakan kalıyor! Milli Eğitim ve Sağlık Bakanları yolcu!

Kabinede iki bakan kalıyor! Milli Eğitim ve Sağlık Bakanları yolcu!
Erdoğan kabineye neşteri vuruyor: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'de yolcu.

AK Parti iktidarında yeni kabine değişikliği geliyor. Kulislerde, daha önce "İhtiyaçlara göre kabinede revizyona gitmemiz normaldir. Gerekirse kabinede yeni değişiklikler yapabiliriz" diyerek sinyal veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın kabineye yeniden el atacağı konuşuluyor.

ERDOĞAN KABİNEYE NEŞTERİ VURUYOR
AK Partili milletvekilleri, 3600 ek gösterge, asgari ücret zammı, emekli maaşlarında artış ve öğrenci affı düzenlemeleri yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temmuz ayında büyük bir kabine değişikliği yapacağını söylüyor.

SEÇİM KABİNESİ OLACAK
AK Parti milletvekilleri tarafından kasım ayında baskın seçim yapması beklenen Erdoğan'ın bu kabine değişikliğinin "seçim kabinesi olacağı" belirtiliyor.

BİR TEK SOYLU İLE BOZDAĞ KALACAK
Kısadalga yazarı Mahmut Aydın'ın aktardığına göre AKP'li bir milletvekili ''İçişleri ve Adalet Bakanı hariç kabinenin tamamı değişecek'' yorumunda bulunuyor.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum