'Kamu görevlileri zor günler geçiriyor'

'Kamu görevlileri zor günler geçiriyor'
Sezer, Memur-Sen'deki Ramazan Bayramı programında konuştu: Ekonomik daralmadan dolayı kamu görevlileri zor günler geçiriyor

Memur-Sen Adana Şubesi tarafından geleneksel hale gelen bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü sendika hizmet binasında gerçekleştirildi.

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, Ak Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru ve Ahmet Zenbilci, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Adana Birim Başkanları, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Yönetimi ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program birlik, beraberlik ve dayanışma adına muhteşem görüntülere sahne oldu.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer programın açılışında bir selamlama konuşması yaparak programa katılanların bayramlarını kutladı.

Rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve manevi huzur bilinciyle hayatımıza anlam ve güzellikler katan mübarek Ramazan ayını, sabır, sakınma, şükür, ibadet, dua ve dayanışmayla geçirmenin mükâfatı olan bayramı bir kez daha ulvi duygularla idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Sezer; "Pandemi nedeniyle bayramlarımızı ağız tadıyla kutlayamıyorduk ancak inanıyorum ki bu bayram mesafeli son bayramımız olacak. Kurban Bayramı’nda inşallah kucaklaşarak bayramlaşacağız" dedi.

İki gün önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın da katılımıyla Memur-Sen’in İdlib’te yaptırdığı 400 briket evin ülkelerine geri dönecek Suriyeliler için destek mahiyetinde olduğunu vurgulayan Sezer konuşmasında yaşanan ekonomik daralma nedeniyle kamu görevlilerinin de zor günler geçirdiğini ve bu sıkıntıları aşmak için kendilerinin eşel mobil sistemine geçilmesini teklif ettiklerini hatırlattı.

Başkan Mehmet Sezer’in ardından Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş ile Ak Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru ve Ahmet Zenbilci de birer konuşma yaparak programa katılanların bayramını kutladı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum