Kamu şefleri Ankara'da basın açıklamasına hazırlanıyor! Gündem 3600 ek gösterge ve diğer haklar...

Kamu şefleri Ankara'da basın açıklamasına hazırlanıyor! Gündem 3600 ek gösterge ve diğer haklar...
3600 ek gösterge ve diğer özlük ve mali hakları ile ilgili olarak aylardan beri sosyal medyada özellikle Twitter’da hashtag çalışmaları ile yetkililere sesini duyurmaya çalışan KAMU ŞEFLERİ geçtiğimiz günlerde illerde oluşturulan ziyaret grupları ile siyasi partilerin il başkanlıkları ve seçim bölgelerinde bulunan milletvekilleri ile görüşmeler yapmış, sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren raporlarını ilgililere teslim etmişlerdi.

KAMU ŞEFLERİ 3600 ek gösterge ve diğer hakları ile ilgili mücadelelerini bir adım daha ileriye taşımak için Basın Açıklamasına hazırlanıyor. 

Tüm Kamu Şefleri Dayanışma Grubundan yapılan açıklamaya göre; KAMU ŞEFLERİ 08 Ekim Cumartesi saat 14.00 de Ankara Ulus Atatürk Anıtı önünde, yasal izinleri alınmış, bütün yerel ve ulusal basının davet edildiği, basın açıklamasında kullanılacak döviz ve pankartların hazırlandığı, almış oldukları devlet terbiyesi ile devlet memuru vakarına yakışır bir duruşla basın açıklaması yapılacağı ifade edilmiştir.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapılacak olan basın açıklaması ile; taleplerini Ankara’da başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili, yetkili ve etkili kişi ile kurumlara en yakından iletmek olduğu ifade edilmekte olup,  buradan da Kamuda görev yapan tüm Şef arkadaşlarına basın açıklamasına katılım çağrısı yapan grup üyeleri, şenlik havasında düzenlenecek etkinliğe katılımın yüksek olmasının seslerinin daha iyi duyulmasına katkı sağlayacağını ifade etmişlerdir.

Son olarak; basın açıklaması için sloganlarının “GELECEĞİNİZ İÇİN, HAREKETE GEÇİN” olarak belirlendiği ifade edilmiştir.

TÜM KAMU ŞEFLERİ DAYANIŞMA GRUBU

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum