Kamu şeflerinin hak arama mücadelesi yeni bir boyut kazandı

Kamu şeflerinin hak arama mücadelesi yeni bir boyut kazandı
Kamu Şeflerinin sosyal medyada başta 3600 ek gösterge ve daha sonrasında diğer özlük hakları ile ilgili özellikle Twitter'da başlattıkları mücadele ile ilgili haberleri daha önce sizlerle paylaşmıştık. Sosyal medyada başlayan hak arama mücadelesi bu günlerde yeni bir boyut kazanmış, kamu şefleri kendi illerinde siyasi partilerin il başkanlıklarını ve meclisin tatil olması nedeniyle seçim bölgelerinde bulunan milletvekillerini sıkı markaja almaya çalıştıkları görülmektedir.

Çanakkale, Bingöl, Afyonkarahisar ve Eskişehir illeri hak arama mücadelesinin bu boyutunda öncülük yapmışlar, il başkanlıklarına ve bölgelerinin milletvekillerine gerekli ziyaretleri gerçekleştirmiş, başta 3600 ek gösterge ve diğer hak kayıplarına ilişkin hazırlanan raporu kendilerine dosya halinde  teslim etmişlerdir.

Kamu Şefleri, bu hak arama mücadelesini önümüzdeki günlerde, Ankara da basın açıklaması ve TBMM açıldığında partilerin genel başkan yardımcıları, grup başkan vekilleri ve vb... ziyaretlerle daha yeni boyuta taşıyarak, her türlü yasal zeminde bu hak arama mücadelesine devam etmeyi planlamaktadır.

Üyesi bulundukları sendikalardan özellikle 3600 konusunda gerekli desteği göremeyen Kamu Şefleri, sendikalardan bağımsız olarak, 3600 yasası yürürlüğe girinceye kadar başta 3600 ek gösterge sonrasında diğer özlük ve mali hakları ile igili mücadeleyi sürdürmeye kararlı görünüyorlar

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum