Kamu Sen'den yardımcı hizmetliler, 3600 ek gösterge, sözleşmelilere kadro ve memura ek zam talebi

Kamu Sen'den yardımcı hizmetliler, 3600 ek gösterge, sözleşmelilere kadro ve memura ek zam talebi
Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci sosyal medya hesabından, yhs personeli, tüm memurlara 3600 ek gösterge, sözleşmeli 4/B'lilere kadro ve memura ek zam talebinde bulundu

1- Cumhurbaşkanı Sayın @RTErdogan yaptığı konuşmasında "Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim" dedi.

2- Sayın Cumhurbaşkanının bu açıklaması ile milletimiz, özellikle de kamu görevlilerimiz heyecan ve umutla Çarşamba gününü beklemeye başladı.

3-Kamu çalışanlarımız ve emeklilerimiz,  yıllardır enflasyon karşısında bile tutunamayan, 6 ay için aldıkları %3 zammın %1.68'ini Ocak enflasyonu ile kaybettikleri, kalan kısmı ise zaten vergi dilimi nedeniyle eriyecek olan maaşlarına EK ZAM müjdesi bekliyor.

4-Ülkemizin en çok vergi ödeyen kesimi olan kamu çalışanlarımız, vergi dilimi nedeniyle yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesini ve gelir vergisi oranlarının %15'te sabitlenmesini bekliyor.

5- 2018 yılında verilen  sözün gereği olarak 3600 ek gösterge düzenlemesinin, tüm memurları kapsayacak şekilde hayata geçirileceği müjdesini bekliyor.

6- Ailelerinden ayrı, iş güvencesi, tayin, görevde yükselme gibi temel çalışma haklarından mahrum güvencesiz sözleşmeli personel,  KADRO müjdesi bekliyor.

7- Yardımcı hizmetliler, eğitim durumlarına uygun memur kadrolarına atanmayı ve sorunlarının çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

8- Sayın Cumhurbaşkanı @RTErdogan'ın milyonların beklentilerini dikkate alacağını umuyor, aileleriyle 20 milyonu bulan kamu çalışanlarının umutlarını, takdim edeceği güzelliklerle hayata geçirmesini bekliyoruz.
 Önder  Kahveci/ Kamu-Sen Genel Başkanı

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
45 Yorum