Kamu-Sen ek zam, 3600 ek gösterge, sözleşmelilere kadro, yardımcı hizmetliler taleplerini Cumhurbaşkanına iletti!

Kamu-Sen ek zam, 3600 ek gösterge, sözleşmelilere kadro, yardımcı hizmetliler taleplerini Cumhurbaşkanına iletti!
Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Toplu Sözleşme hükmünün gereği tüm memurlara 3600 Ek gösterge, sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, ek zam, bayram ikramiyesi ve yardımcı hizmetliler konularında beklentilerini de aktardıklarını ifade etti.

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmenin detaylarını paylaştı.

1-)Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu olarak bugün Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettik.

2-)Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Sn.Vedat Bilgin’in de hazır bulunduğu görüşmede asgari ücrete kadar ücret gelirlerinden vergi alınmaması yolundaki düzenlemeye ilişkin memnuniyetimizi dile getirdik.Bu konuya ilişkin olarak yaşanabilecek aksaklıkların giderilmesini talep ettik. 

3-)Kamu çalışanlarının zararlarını karşılamak üzere EK ZAM verilmesi talebimizi görüştük, REFAH PAYI uygulamasının memurlarımızın alım gücünü yükselteceğini ifade ettik. 
Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi konusundaki beklentilerimizi Sn.Cumhurbaşkanına ilettik.

4-)Acil çözüm bekleyen; 3600 ek göstergenin tüm memurları kapsayacak,beklentileri karşılayacak şekilde düzenlenmesi,yardımcı hizmetliler,bayram ikramiyesi,tüm ödemelerin emekliliğe sayılması,mülakatın kaldırılması,yönetici atamaları gibi konuları içeren  raporumuzu takdim ettik.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
10 Yorum