Kamubiz com Whatsapp Grubuna abone olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, 0534 412 78 55 nolu telefon numaramıza ulaşmak..

Kamubiz com Whatsapp Grubuna abone olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, 0534 412 78 55 nolu telefon numaramıza ulaşmak..
Kamubiz.com Whatsapp Grubuna abone olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, 0534 412 78 55 nolu telefon numaramıza ulaşmak..

Artık Kamubiz.com Whatsapp Grubuna abone olabilirsiniz. Kamu Personeli haberlerinin whatsapp'ınıza ücretsiz gelmesi için tek yapmanız gereken, 0534 412 78 55 nolu telefon numaramızı rehberinize kayıt ederek WhatsApp'tan bize evet mesajı göndermek.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Kamubiz.com Kim?
Yayın hayatına Ocak 2016'da başlayan Kamubiz.com kamu haber sitesi, tüm kamu çalışanlarının özlük haklarına ilişkin haberleri herkesten önce sizlere duyuran siyasetin ve sendikaların gündemini belirleyen, mağdur kamu personelinin yanında yer alan, kadro, maaş, özlük hakları başta olmak üzere yüzbinlerce memura bilgi akışı sağlayan güncel haber portalıdır. 

Kamubiz.com'a mail adresimizden ([email protected]) ulaşabileceğiniz gibi, haber, talep, öneri, tekzip ve reklam için 0534 412 78 55 nolu telefon numarasından WhatsApp olarak da ulaşabilirsiniz.

Doğru ve hızlı habercilik için numaramızı rehberinizdeki kişilere ulaştırmanızı rica ediyoruz. Çünkü bizler, ancak siz değerli sosyal medya takipçilerimizle daha güçlüyüz.

Saygılarımızla...

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum