Kamuda Çalışan Yıllardır Unutulmuş 111 Bin Yardımcı Hizmetler Sınıfı Personelinin Talebi

Kamuda Çalışan Yıllardır Unutulmuş 111 Bin Yardımcı Hizmetler Sınıfı Personelinin Talebi
Merhaba, Kamu Biz Ailesi Yeni yılınızı kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli güzel bir yıl diler, çalışmalarınızda kolaylık ve başarılar dilerim.

Kamuda teknisyen yardımcısı, hizmetli, aşçı, kaloriferci, dağıtıcı, matbaacı ve bunun gibi çeşitli ünvanlarda görev yapan 105 Bin Yardımcı Hizmetler Sınıfı personel bulunmaktadır. 

YHS personeli arasında Ön lisans, Lisans, Yüksek  lisans öğrenim durumuna sahip bireyler bulunmaktadır. YHS personeli 2828 Sosyal Hizmetler kanunu  ile atananlardan, 
EKPSS  ve KPSS ile atananlardan oluşmaktadır. 

1965 yılı şartlarına göre hazırlanan Yardımcı Hizmetler Sınıfı günümüz şartlarında memurluğu temsil etmeyen bir sınıftır. Bir çok kamu kurum ve kuruluşunda  temizlik ve buna benzer  işler Taşeron’dan kadroya geçirilen 4/D Sürekli işçiler eliyle yapılmakta olup 

YHS Personeli bir defaya mahsus (Sınavsız) öğrenim durumuna göre Genel İdari Hizmetler Sınıfı kadrosuna geçiş yapmayı bekliyor.  

Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması için sitenizde haber yaparak bizlere destek  oluyorsunuz. Verdiğiniz ve vereceğiniz destek için sizlere 105 BİN Yardımcı Hizmetler Sınıfı personeline adına çok teşekkür ederim. 

Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanları bir defaya mahsus olmak üzere sınavsız öğrenim durumuna göre Genel İdari Hizmetler Sınıfı kadrosuna geçiş yapmayı bekliyor. Göndermiş olduğum bu metni sitenizde haber yaparak lütfen bu sınıfa destek olurmusunuz? Şimdiden çok teşekkür eder, sağlıklı güzel günler dilerim. 

(Kamuda Çalışan Yıllardır Unutulmuş, Görmezden Gelinmiş ve Kaderiyle Baş başa Bırakılan 105 Bin YHS Personeli)

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17 Yorum