Kamuda sözleşmeliye kadro Çalışma Bakanına soruldu

Kamuda sözleşmeliye kadro Çalışma Bakanına soruldu
Kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışanların kadroya geçirilmesine ilişkin soru önergesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat BİLGİN tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle TBMM ye sunuldu.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıdaki sorularımın T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat BİLGİN tarafından yazılı olarak yanıtlanması konusunda gereğini arz ederim. 07.10.2021 .Saygılarımla. /Ali Fazıl KASAP- Kütahya Milletvekili 

1) Kamu kurumlarında, mahalli idarelerde sayıları 520 bini aşan sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi ne zaman yapılacaktır? Bu konu ile ilgili Bakanlığınız nezdinde şu anda hangi çalışmalar yapılmaktadır? 

2) Kamu görevlilerinin geneline ve hizmet kollarına yönelik mali ve sosyal haklarına ilişkin 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6. Dönem toplu sözleşme kapsamında sözleşmeli personelin istihdamına ilişkin çalışmanın 2022 yılında tamamlanacağı söylenmektedir. 2022 yılının hangi ayında bu çalışmayı hayata geçirmeyi düşünüyorsunuz? 

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum