Kamusen Sen'den toplu sözleşme çıkışı! Vergi dilimi, seyyanen zam ve yardımcı hizmetliler çözüm beklerken onaylamamız mümkün değil!

Kamusen Sen'den toplu sözleşme çıkışı! Vergi dilimi, seyyanen zam ve yardımcı hizmetliler çözüm beklerken onaylamamız mümkün değil!
Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci "Refah payı, konulardaki taleplerimizin hayata geçmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Toplantıda Genel başkanımız Önder Kahveci bir konuşma yaparak toplu sözleşme süreci ve sendikal çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Toplu sözleşmede Türkiye Kamu-Sen’in memurun memnun olmadığı hiçbir sözleşmeyi onaylamasının mümkün olmadığını belirterek seyyanen zammın verilmediği, refah payı talebinin karşılanmadığı bir toplusözleşme metnini kabul etmediklerini ifade etti.

Türkiye Kamu-Sen’in refah payı ve seyyanen zam başta olmak üzere kırmızı çizgi olarak gördüğümüz ekonomik talepleri için mücadeleye devam edeceklerini kaydederek “ Refah payı, seyyanen zam, yardımcı hizmetlilerin sorunları, vergi dilimleri başta olmak üzere acil çözüm bekleyen konulardaki taleplerimizin hayata geçmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.  

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları adına imzalanan toplu sözleşmenin de genel toplu sözleşmeden bir farkı olmadığını kaydeden Genel Başkanımız Önder Kahveci sağlık çalışanlarının ücretlerinde kapsayıcı, nitelikli,  makul, sürdürülebilir ve çalışanın mağduriyetlerini sonlandıracak bir ücret artışı olmadıkça hizmet kolu sözleşmesinin bir anlamı olmayacağını ifade etti.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
21 Yorum