Kaymakamdan 'ayağa kalkmadı, darp edildi' iddialarına açıklama

Kaymakamdan 'ayağa kalkmadı, darp edildi' iddialarına açıklama
SES, Van’da Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezi’nde görevli çocuk gelişimci Agit Demirkan’ın İpekyolu İlçe kaymakamı Sinan Aslan’ın karşısında ayağa kalkmadığı için kaymakamın korumaları tarafından darp edilerek gözaltına alındığını duyurdu. Olayın ardından açıklama yapan İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan ise yaptığı açıklamada, "Agit Demirkan bence talimat almıştı. 15 yıldır bu mesleği yapıyorum ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Provokatif bir şekilde ve beni küçük düşürmek için böyle yaptı" diye konuştu.

KAYMAKAM SİNAN ASLAN: BENİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN YAPTI

İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediyesi Kayyumu Sinan Aslan ise yaptığı açıklamada, Agit Demirkan’ın “kendisini provakatif ve küçük düşürücü bir eylem yapmak için kasıtlı bir tutum sergilediğini” iddia ederek, “Agit Demirkan bence talimat almıştı. Ziyaretimde diğer personelle birlikte Demirkan’a da kendinizi tanıtabilir misiniz? Dedim. ‘Ben saygı duyacağım bir insana kendimi tanıtırım’ diye karşılık verdi. dedi. 15 yıldır bu mesleği yapıyorum ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. İyi niyetle yaklaşmıştım ve çok üzüldüm. Provokatif bir şekilde ve beni küçük düşürmek için böyle yaptı. Gözaltına alınmadı sadece arkadaşlar onu uzaklaştırdı” dedi.
birgün

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum