Kemal Kılıçdaroğlu: EYT ve 3600 ek gösterge sorununu biz çözeceğiz

Kemal Kılıçdaroğlu: EYT ve 3600 ek gösterge sorununu biz çözeceğiz
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'EYT’lilerin sorununu çözeceğiz. 3600 ek göstergeyi getireceğiz. Hiç meraklanmayın. EYT'lilerin sorununu çözeceğiz. 3600 ek göstergeyi getireceğiz. Polislerin, sağlık çalışanlarının, din insanların tamamının sorunlarını çözeceğiz.' dedi

Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Antalya'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak Döşemealtı Belediyesi'nin toplu açılış törenine katıldı.

EYT'li vatandaşların kendisine seslenmesi üzerine Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

Hiç meraklanmayın. EYT'lilerin sorununu çözeceğiz. 3600 ek göstergeyi getireceğiz. Polislerin, sağlık çalışanlarının, din insanların tamamının sorunlarını çözeceğiz. Çiftçinin tarım kredi kooperatiflerinden veya bankalardan çektikleri kredilerin faizlerini bir haftada tamamen sileceğiz. Esnafın bankalardan aldığı kredilerin, esnaf kefalet kooperatifinden aldıkları kredilerin faizlerini bir hafta içinde tamamını sileceğiz. İnanın bu ülkeye baharı ya getireceğiz, ya getireceğiz. Bu memlekete huzuru getireceğiz. Barışı getireceğiz. Kavgadan bıktık artık.
sözcü

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum