Kılıçdaroğlu'ndan memur ve emekli maaşı çıkışı! En az yüzde 50 zam...

Kılıçdaroğlu'ndan memur ve emekli maaşı çıkışı! En az yüzde 50 zam...
Asgari ücret sonrası gözler 2022 emekli ve memur maaş zammında! Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2022 memur ve emekli maaş zammı en az yüzde 50 zam talebinde bulundu.

Televizyon kanalların Ankara temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusunu "İttifak kabul ederse onurlu bir görev" diye yanıtlayan Kılıçdaroğlu, memur ve emeklilere en az yüzde 50 zam yapılması gerektiğini söyledi.

Çok iyi niyetle söylüyorum ki Türkiye'nin bu tablodan çıkması lazım. Bir an önce sandığın gelmesi lazım. Türkiye freni patlamış kamyon gibi 84 milyon perişan halde. Umutsuz değiliz en güç altı ayda çarkları yeniden döndürürüz.

''MEMUR VE EMEKLİYE DE EN AZ YÜZDE 50 ZAM YAPILMALI'

'Bu iktidar ne yaparsa yapsın güven sorunu var. Siyasi iktidar halka güven verirse çarklar yeniden döner. Asgari ücret zammının ardından memur ve emekliye de en az yüzde 50 zam yapılması lazım.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum