Kulislere göre kabinede iki bakan görevden alınacak

Kulislere göre kabinede iki bakan görevden alınacak
Kabine’de revizyon bekleniyor! 2 bakanın yerine yeni atama yapılacağı konuşuluyor!Gazeteci Mustafa Balbay, yeni seçim kanuna ilişkin yaptığı değerlendirme sırasında iki bakanın daha koltuğundan olabileceğini söyledi.

Gazeteci Mustafa Balbay, AK Parti ve  MHP'nin oylarıyla kabul edilen erken seçim kanuna ilişkin tespitlerde bulundu. Seçim sistemi hakkında  konuşan Balbay, "Ben buna erken seçimden önce baskın seçim diyorum, erken seçim öncesi en az 6 ay öncesi halka seçim iklimine  girilsin dersiniz ama baskın seçimde ani bir kararla 45 gün sonra seçime gidiyoruz dersiniz ben bu ikinci olasılığı daha önde görüyorum, ben baskın seçim olasılığı daha önde görüyorum" ifadelerini kullandı.

SİYASİ DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR
Erken seçim ihtimalinin konuşulduğunu ve kabine değişikliğinin de kulislerde dillendirildiğini söyleyen "Bu tür bilgiler son dönemde daha fazla konuşulmaya başlandı. Ankara'da özellikle Tarım Bakanı'nın değişmesinden sonra 'Sırada başka bakanlık var mı?' konuşmaları geçiyor. Ben Spor Bakanı ve Sağlık Bakanı'nın görevden alınma olasılığını yüksek görüyorum. Bir de Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ayrılması konusunda belli hazırlıklar olduğunu görüyorum" diye konuştu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum