Levent Kuruoğlu: Memur maaşları değer kaybediyor! Zam oranları yeniden güncellenmelidir

Levent Kuruoğlu: Memur maaşları değer kaybediyor! Zam oranları yeniden güncellenmelidir
Hürriyetçi Eğitim Sen Kurucu Genel Başkanı Levent Kuruoğlu: Memur maaşları değer kaybediyor! Zam oranları yeniden güncellenmelidir...

Hürriyetçi Eğitim Sen Kurucu Genel Başkanı Levent Kuruoğlu'nun memur maaşlarına ilişkin açıklaması şöyle:

1- TÜİK Mart ayı enflasyonunu yüzde 5,46, yıllık enflasyonu yüzde 61,14 olarak açıklarken. ENAGrup Mart ayı enflasyonunu %11.93, yıllık enflasyonu ise %142.63 olarak açıkladı. TÜİK nereden alışveriş yapıyor bilmiyoruz. Ancak vatandaş olarak ENAG’ın açıkladığı enflasyonu yaşıyoruz

2- Memur maaşları her gün değer kaybetmektedir. Hiç kimse bir orta oyunundan ibaret olan toplu sözleşmenin arkasına sığınmamalıdır. Memur maaş zam oranları yeniden güncellenmelidir. Ayrıca enflasyon farkı aylık olarak memur ve emeklilerin maaşlarına yansıtılmalıdır. 

3- Artan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte kamu çalışanlarının ulaşım giderleri de artmıştır. MEB Merkez Teşkilatında görevli tüm personele toplu taşımalarda aylık ulaşım yardımı yapmaktadır. #tcmeb Taşra teşkilatında görevli tüm Eğitim Çalışanları da ulaşım yardımı yapmalıdır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum