Mali Sekreteri Osman Eksert'ten memura zam tepkisi!

Mali Sekreteri Osman Eksert'ten memura zam tepkisi!
Türk Büro Sen Genel Başkanı ve Kamu Sen Genel Mali Sekreteri Osman Eksert sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında yüzde 30 memur zammı algısına çok sert tepki gösterdi.

Kamu Sen Genel Mali Sekreteri Osman Eksert'in memur zammına ilişkin  açıklamaları şöyle;

"1- Bilindiği üzere memur ve memur emeklilerinin maaş artışları toplu sözleşme ile 2 yıl geçerli olmak üzere belirlenir.

2-Memurlarımıza 2022 ve 2023 yıllarında yapılacak oransal artışların kamuoyuna sadece 2022 yılında %30-35’lik bir oransal artış gibi sunulmaya çalışılması tamamen kamuoyunu yanıltmak üzere yetkili ama hiç bir etkisi olmayan konfederasyon tarafından yapılan bir algı operasyonudur

3-Toplu sözleşmede memurun haklarını her zaman ki gibi masada bırakan, algı operasyonu ile memurlarımızı ve kamuoyunu yönlendirmeye çalışanlar keşke aynı kararlılığı memurlarımızın haklarının korunması için de gösterebilseydiler.

4-2 yıl için geçerli olacak oransal artışları 1 yıl için kazanılmış hak gibi savunmak, zavallılıktır.

5-Biz tüm memurlarımıza ve memur emeklilerimize 1000 TL seyyanen zam ve %3 refah payı talebimizi bir kez daha buradan haykırıyoruz."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.