Maliye çalışanları Vergi Haftasına buruk giriyor

Maliye çalışanları Vergi Haftasına buruk giriyor
Vergi haftaları gelip geçiyor maliye çalışanının kaderi ne yazık ki değişmiyor. Genel İdare Hizmetleri Sınıfında bulunan maliye çalışanları Mali Hizmetler Sınıfının tahsis edilmesini talep ediyor. Eğitim, Sağlık, Emniyet, Din Hizmetleri gibi sınıflarının bulunduğu 657  devlet memurları kanununda Genel İdare Hizmetleri Sınıfı içinde yer alan maliye çalışanları önemsenmek istiyor

Her yıl 22_28 Şubat arasında gerçekleştirilen Vergi Haftasının 32.yıl kutlama etkinliklerinde maliye çalışanlarının adı yine geçmiyor.

Vergi haftaları gelip geçiyor maliye çalışanının kaderi ne yazık ki değişmiyor. Genel İdare Hizmetleri Sınıfında bulunan maliye çalışanları Mali Hizmetler Sınıfının tahsis edilmesini talep ediyor. Eğitim, Sağlık, Emniyet, Din Hizmetleri gibi sınıflarının bulunduğu 657 devlet memurları kanununda Genel İdare Hizmetleri Sınıfı içinde yer alan maliye çalışanları önemsenmek istiyor. Kariyer ūnvanlar arasında yeralan çalışanlarì ile yıllardır özveriyle vatandaşa hizmet veren Gelir İdaresi ve Defterdarlık çalışanları Mali Hizmetler Sınıfı adı altında özlük haklarının iyileştirilmesini istiyor.

Vergi Haftasının 32.yıldönümünde Bağımsız Büro Sen Genel Başkanı Erkut DEMIRCI hazineye karşı sorumluluğu,bilgi birikimi ve donanımıyla devletin gelirlerini toplayan giderlerini dağıtan kurum çalışanlarının Cumhuriyetimizin 100.yılı 2023 e Mali Hizmetler Sınıfı Çatısı altında girmesi ile görevlerini dahada iyi bir şekilde ifa edeceklerini belirtti.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.