Memur Maaş Promosyon İptali İçin Dilekçe Örneği Yayımlıyoruz

Memur Maaş Promosyon İptali İçin Dilekçe Örneği Yayımlıyoruz
Değişen ekeonomik koşullar ve enflasyon nedeniyle kamu çalışanlarının maaş promosyon ihale sözleşmelerinin iptaline yönelik hazırlanan örnek dilekçe haberimizde.

Maaş Promosyon İptali İçin Örnek Dilekçeyi Kendinize Uyarlayabilirsiniz

… MÜDÜRLÜĞÜNE

…………. Bankası A.Ş ve …….. Müdürlüğü arasında …/…/….. tarihinde maaş ödeme protokolü imzalanmış olup, yürürlük tarihi …/…/….. şeklinde belirlenmiştir.

İşbu aktin imza altına alındığı tarih ve günümüz koşulları arasında gerçekleşen ekonomik farklıklar nedeniyle, bahsi geçen sözleşmenin tarafımız lehine revize edilmesi zorunluluk hasıl olmuştur. Şöyle ki; sözleşmenin yapıldığı tarihten bugüne ekonomide gerçekleşen dalgalanmalar, enflasyon farkındaki artış ve memur maaşına gelen zamlar beklenenden fazla olması nedeniyle sözleşmede geçen tutar düşük oranda kalmıştır. Ayrıca, yeni yapılmış ve sonuçlanmış ihalelerinde aynı şekilde işbu imzalanan sözleşmeden yüksek tutarda olması bahse geçen sözleşmenin revize edilmesi gerekliliğini destekler nitelikte olmuştur.

Açıklanan nedenlerle, banka promosyonuna ilişkin sözleşmenin revize edilerek günümüz şartlarına daha uygun hale getirilmesi ve bu hususta …… Bankası ile gerekli görüşmelerin yapılması için çalışmaların başlatılması hususunda,

Gereğini bilgilerinize arz ederim.  …/…/…
sağlıkağı

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum