Memur Sen'den sözleşmeliye kadro ve 3600 ek göstergede revize açıklaması

Memur Sen'den sözleşmeliye kadro ve 3600 ek göstergede revize açıklaması
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile gerçekleştirilen görüşme sonrasında Bloomberg HT kanalına konuk oldu. Görüşmeye ilişkin detayları aktaran Yalçın, sözleşmeliye kadro ve 3600 ek gösterge düzenlemesinde revize yapılması gerektiğini söyledi.

Memur-Sen heyetinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında Bloomberg HT canlı yayınında görüşmeye ilişkin detayları aktaran Genel Başkan Yalçın, sözleşmeliye kadro ve 3600 ek gösterge düzenlemesinde revize talebinin konuşulduğunu söyledi.

3600 ek gösterge ve sözleşmeliye kadro

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Zam talebinin yanı sıra önemli konuların da masada istişare edildiğini ifade eden Yalçın “Sözleşmelilikle ilgili düzenleme meclise gelmeden bu konudaki beklentilerimiz ifade ettik. Ayrıca 3600 ile ilgili revize edilmesi gereken bazı hususları değerlendirmiş olduk. Ama şu an en önemli gündemimiz ek zam konusu. Çünkü asgari ücret düzenlemesi ve orada oluşan çıta piyasa şartları ve ekonomik dalgalanmanın alım gücünü düşürdüğünün dikkate alındığını gösteriyor. Aynı durum memur ve emekliler açısından da geçerli” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.