Memur-Sen Sekreteri Açıkladı! İşte vergi düzenlemesiyle memur, hizmetli, hemşire, sözleşmeli maaş artış miktarları!

Memur-Sen Sekreteri Açıkladı! İşte vergi düzenlemesiyle memur, hizmetli, hemşire, sözleşmeli maaş artış miktarları!
Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, memurlara getirilecek gelir vergisi istisnasında kamu çalışanlarının maaşında 300 lira artış yaşanmayacağını belirtti.

Semih Durmuş, memurlara getirilen gelir vergisi muafiyetinin maaşlara etkisini açıkladı.

Gelir Vergisi düzenlemesiyle memur, hizmetli, hemşire, sözleşmeli personelin maaşında ne kadar artış olacak? Konuya ilişkin Memur-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş, memur, hizmetli, hemşire ve sözleşmeli maaşında gerçekleşecek artışı şu şekilde açıkladı:

Sağlık çalışanlarının ücret politikalarında adil ve hakkaniyetli bir sistem olmayışına bağlı olarak yaşanan sıkıntıların çalışma barışına ve sağlık hizmeti sunumuna vurduğu yıkıcı darbeler her geçen gün şiddetini arttırmaktadır. Acil müdahale kaçınılmaz...

Bürokratik oligarşinin kamu çalışanları için atılmak istenen olumlu adımları yanlış veri ile nasıl baltaladığını Gelir Vergisi düzenlemesinde bir kez daha görüyoruz.

Yanlış veriye göre maaş 300₺ artacak!

Hakikatte ise;
Hizmetli 38₺
Memur 59₺
Hemşire 72₺
Sözleşmeli 180₺

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.