Memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler tek seferde 24 bin 800 TL promosyon alacak

Memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler tek seferde 24 bin 800 TL promosyon alacak
Personele rekor promosyon. Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardından Kuşadası Belediyesi’nde uygulanan mali disiplin programı sayesinde memur ve işçilere maaşlarının tam ve zamanında ödenmesi meyvelerini vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda Aydın Kuşadası Belediyesi ile İş Bankası Kuşadası Şubesi arasında memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerle belediyeye bağlı şirket olan Personel AŞ çalışanlarını kapsayan 3 yıllık promosyon sözleşmesi imzalandı. Ege Bölgesi’ndeki yerel yönetimlerle bankalar arasında bugüne kadar imzalanan en yüksek promosyon anlaşması olan sözleşmeye göre Kuşadası Belediyesi’nde çalışan memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler tek seferde 24 bin 800 TL, belediyeye bağlı şirket olan Personel AŞ’de çalışanlarsa tek seferde 11 bin 100 TL alacak.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Başkan Günel, “Türkiye ekonomik açıdan zor bir süreçten geçiyor. Çalışanlarımızın refahı bizim için çok önemli. Memur ve işçilerimizin menfaatleri için gerekli olan her koşulu sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Her gün güzelleşiyor

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Sorunların ve çözüm yollarının ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Günel, “Kuşadası ile gurur duyabilirsiniz. Kentimize rekor yatırım yaptık. Kuşadası’nın daha güzel bir geleceğe kavuşması için çalışıyoruz. 3 yıl gibi kısa bir sürede kentimizi alt ve üst yapısıyla sağlıklı bir hale getirdik. 175 milyon 682 bin TL’lik yatırımla 1 milyon 191 bin metrekare yol yaptık” dedi.
Milliyet

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.